TOP GUIDELINES OF بیماری ای بی یا پروانه

Top Guidelines Of بیماری ای بی یا پروانه

Top Guidelines Of بیماری ای بی یا پروانه

Blog Article

كه فقط با داروهاي دكتر دومي كمي بهتر بود ولي تا يه قطره اش تموم شد مجدد گريه هاش برگشت به روز اول حالا موندم چه كار كنم راهنمايي كنيد لطفا يا اگر دكتر بهتري ميشناسيد معرفي كنيد بهم باتشكر

پوشک را با یک پوشش غیر چسبی ببندید و یا روی آن یک لایه ضخیم از خمیر اکسید روی پخش کنید. 

ما در اکثر مواقع درگیر روابط مختلفی هستیم؛ روابط درونی با خود، روابط اجتماعی، خانوادگی، دوستانه و روابط مدیریتی. این را در نظر بگیرید که تمام روابط ما می‌توانند تاثیرات بلندمدتی را بر جای بگذارند. مثلا هر چه خانواده‌ی صمیمی‌تر و دوستانه‌تری داشته باشیم، اضطراب کمتر، اعتماد به نفس و آرامش بیشتری خواهیم داشت؛ فرزندان چنین خانواده‌ای در آینده موفق‌تر خواهند بود و در مشاغل و جایگاه‌های متفاوت، به‌ درستی عمل می‌کنند.

یک معلم اگر درسی را به‌ درستی آموزش ندهد، دانش‌آموز تا پایان‌عمر در آن موضوع خطا می‌کند و این خطا می‌تواند اشتباهات جبران‌ناپذیر دیگری را ایجاد کند.

چنانچه در بخش سلامت نمناک گفته ایم یاد بگیرید که چطور باید از زخم ها مراقبت کنید و مواد غذایی خوب فراهم کنید، که برای افراد با این بیماری ضروری است. 

توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد .

حتی مصرف برخی داروها مانند هيوسيامين برای کودکان بسیار خطرناک است.

بیماری پروانه‌ای ساده: شایع‌ترین نوع بیماری است که در آن لایه‌ی بیرونی پوست درگیر می‌شود و عمدتا روی کف دست this page و پا تاثیر می‌گذارد و معمولا تاول‌ها بدون برجای گذاشتن جای زخم بهبود می‌یابند.

افرادی که به این بیماری مبتلا می‌شوند پوستشان مانند بال پروانه شکننده و حساس می‌شود. شدت بیماری از ملایم تا کشنده تغییر می‌کند و به طور مساوی بر مردان و زنان اثر می‌کند.

سپسیس: زمانی که باکتری‌ها از ناحیه آلوده وارد جریان خون شوند و در سرتاسر بدن گسترش یابند، سپسیس نامیده می‌شود که یک شرایط به سرعت پیشرونده و با ایجاد شوک و نارسایی در اندام‌ها، تهدید کننده زندگی فرد خواهد بود.

داشتن سابقه خانوادگی بیماری پروانه ای عامل اصلی خطر توسعه این اختلال است. 

سیاست انتشار مطالب سیاست انتشار مقالات پزشکی در دکترتو

نوزاد رو روی شانه بگذارید و اهسته به کمرش بزنید و قدم برنید.

کار با یک متخصص توانبخشی (فیزیوتراپ، کاردرمان) می‌تواند به کاهش محدودیت‌های حرکتی ناشی از زخم و عوارض بیماری کمک کند.

Report this page